Wasmachine kasten
Van Top kwaliteit!!

Wasmachine kast kopen?

Tijdelijk 10% korting + gratis levering (binnen 5 weken) in elementen. Optioneel door ons gemonteerd voor optimaal gemak. Kies uit standaard modellen of maatwerk.

De allerbeste kwaliteit wasmachinekasten

Keuze uit acht standaard modellen of maatwerk wasmachinekasten van het allerhoogste kwaliteitsniveau. Daarmee onderscheiden we ons in de markt en bieden dan ook als enige 5 jaar garantie.

Waarom kiezen voor Wasmachinekast.be:

✓ Onderkast van multiplex (beter dan spaanplaat of MDF i.v.m. lekkages en trillingen)
✓ Keuze uit vier kleuren en 5 luxe handgrepen
✓ Beste kwaliteit hang en sluitwerk (van topmerk Blum)
✓ Geleverd in kant en klare elementen met perfecte detailafwerking
✓ Tijdelijk 10% korting + Gratis levering (montage tegen meerprijs)

Alle wasmachinekasten worden stuk voor stuk door vakmensen gemaakt en in kant en klare elementen als bouwpakket (tijdelijk) gratis bij u thuis geleverd. Eventueel kunt u (tegen betaling) gebruik maken van onze eigen montagedienst. Onze wasmachinekast is een echte aanwinst voor uw interieur waar u vele jaren plezier van zult hebben.

SOLO
WASMACHINE KAST

€ 699,00 € 629,10

ONE PAIR
WASMACHINE KAST

€ 499,00 € 449,10

TWO PAIR
WASMACHINE KAST

€ 999,00 € 764,10

THREE OF A KIND
WASMACHINE KAST

€ 1.449,00 € 1.304,10

STRAIGHT
WASMACHINE KAST

€ 1.599,00 € 1.160,10

FLUSH
WASMACHINE KAST

€ 2.149,00 € 1.934,10

HIGH CARD
WASMACHINE KAST

€ 2.149,00 € 1.934,10

FULL HOUSE
WASMACHINE KAST

€ 2.799,00 € 2.519,10

WASMACHINEKASTEN IN MEERDERE KLEUREN LEVERBAAR

Onze wasmachinekasten produceren wij per stuk in onze vestiging in Rijkevoort. Iedere maatvoering of aanpassing is dan ook eenvoudig mogelijk. Veel voorkomende maten en samenstellingen bieden we aan als standaard modellen. Alleen bij wasmachinekast.nl kunt u zonder meerkosten kiezen uit diverse kleuren en meerdere luxe handgrepen. Wilt u eerst een impressie van de kleuren? Vraag dan één of meerdere kleurstalen aan.

Bij ons koopt u een kwalitatief hoogwaardige wasmachinekast met 5 jaar volledige garantie.
Alle materialen voor de wasmachinekasten in ons assortiment voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Zo gebruiken wij voor onze onderkast massief hout (multiplex) in plaats van het goedkopere spaanplaat of MDF dat minder bestand is tegen lekkages en minder trillingen absorbeert.

Onze handgrepen en ladesystemen zijn van de allerbeste kwaliteit. Productie en levertijd van onze wasmachine kasten bedraagt in totaal 2-3 weken. Alle wasmachine kasten leveren wij in kant en klare elementen aan. Montage is eenvoudig zelf te doen. Desgewenst komen wij uw wasmachinekast opbouwen en plaatsen.

Bestellen kan eenvoudig via de website of via persoonlijk advies van een van onze medewerkers. Heeft u vragen of specifieke wensen, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

ZOMERACTIE
Tijdelijk GRATIS bezorging in België en Nederland
10% KORTING OP ALLE MODELLEN EN MAATWERK