Wasmachinekast.be is onderdeel van Dekkers Fransen keuken en interieurbouw en kiest al vanaf de start in 1984 altijd voor eerlijke materialen en topkwaliteit. De productie wordt voor 100% in Nederland uitgevoerd onder strenge wet- en regelgeving. Een wasmachine kast moet bestand zijn tegen vocht, gewicht en trillingen. Daarnaast willen we dat een wasmachine kast een toegevoegde waarde is voor uw interieur. Keuze voor meerdere kleuren en handgrepen is voor ons dan ook een vanzelfsprekendheid. Standaard wit past nu eenmaal niet in ieder interieur.

Een wasmachine kast moet tevens functioneel en duurzaam zijn. De kast waar uw wasmachine (en droger) op staat is de basis van een wasmachine kast. Deze is alleen bij ons gemaakt van echt hout (multiplex). Andere leveranciers kiezen voor het goedkopere spaanplaat of MDF. Spaanplaat en MDF kunnen niet goed tegen vocht, terwijl dat voor multiplex geen probleem oplevert. Wasmachinekast.be geeft dan ook – als enige leverancier – 5 jaar garantie op alles wasmachinekasten. De montage van onze wasmachine kasten is degelijker uitgevoerd en de elementen zijn al door onze vakmensen in elkaar gezet. geen gedoe met duvels en schroeven dus en ook geen naden waar vocht in kan trekken.

Het afwerkingsniveau bepaalt de uitstraling van uw wasmachine kast. Door onze jarenlange ervaring als keuken en interieurbouwer leveren wij een afwerkingsniveau van een uitzonderlijk hoge kwaliteit.

Op hang en sluitwerk en ladesystemen hebben we zeker niet bespaard en kiezen we voor het topmerk Blum, dat garant staat voor jarenlang probleemloos gebruik. Daarnaast is alles eenvoudig (zelf) af te stellen. Onder info vindt u instructievideo’s voor het afstellen van lades en plateaus.

Niet iedereen is op zoek naar de beste kwaliteit aangezien aan kwaliteitsverschil vaak ook een verschil in prijs zit. Maar kijkt u naar het verschil in levensduur, dan is onze wasmachine kast uiteindelijk ook nog de goedkoopste keuze.

Nog niet overtuigd? Bezoek dan onze showroom en overtuig u zelf dat wasmachinekast.be echt de beste keuze is. Of lees de ervaring van andere klanten, die ons gemiddeld met een 9,7 beoordelen