Uw wasruimte mooi opgeruimd met een wasmachine kast

Met de aanschaf van een wasmachine kast ziet je wasruimte of bijkeuken er weer helemaal opgeruimd en netjes uit. Snoeren, watertoevoer en waterafvoer zijn onzichtbaar weggewerkt. En in de ruime lades en kasten berg je wasmiddel, wasverzachter en accessoires netjes en overzichtelijk op. De ruimte waar je wasmachine en droger nu staat ziet er met een wasmachine kast veel strakker en opgeruimder uit.

Niet meer bukken

Als je een wasmachine kast koopt voor je wasmachine en droger dan hoef je niet meer te bukken tijdens het in- en uitladen van de was. De apparaten worden namelijk op werkhoogte geplaatst. Ook zijn onze wasmachine kasten voorzien van een uitschuifplateau (met softclose) voor het plaatsen van de wasmanden en het wasmiddel. Aan alles is gedacht. De wasmachine kast is ergonomisch ontworpen en ontlast de rug.

Stabiel door antislip bodem

Met de aanschaf van een kwalitatief goede wasmachine kast heb je geen last meer van trillende of schuddende wasmachines. Onze wasmachine kasten zijn voorzien van een antislip bodem en de kast werkt schokabsorberend. Hierdoor wordt de wasmachine tijdens het centrifugeren gestabiliseerd waardoor deze minder trilt. De antislip bodem zorgt ervoor dat de wasmachine of wasdroger nooit uit de wasmachine kast zal trillen.

Koop een wasmachine kast van de beste kwaliteit

Onze wasmachine kasten zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen en worden geleverd als losse modules die u zelf in elkaar kunt zetten. Het bovenblad heeft een ventilatierooster en tussen de wasmachine en wasdroger zit een tussenwand. De wasmachine kasten die u bij ons kunt kopen zijn verstelbaar middels verborgen stelpoten en hebben een demontabele plint. De dragende delen van de wasmachine kast zijn gemaakt van watervast multiplex en alle delen zijn watervast verlijmt. Op deze manier zal en kleine lekkage uw wasmachine kast niet beschadigen.

5 jaar garantie bij wasmachinekast.nl

Met de wasmachine kasten van wasmachinekast.nl worden je wasmachine en wasdroger ingebouwd in een mooi en lux meubel dat past in ieder interieur. Met een wasmachine kast creëer je een opgeruimde en stijlvolle wasruimte of bijkeuken. Kabels en leidingen zijn altijd netjes weggewerkt. Bovendien heb je in de stevige kasten voldoende ruimte voor het overzichtelijk opbergen van wasmiddel en was accessoires. De wasmachine kast bouw je eenvoudig zelf op of je laat dat door ons doen tegen een meerprijs. Op onze wasmachine kasten geven we 5 jaar garantie. U kunt bij ons terecht voor advies op maat en we bieden tevens de mogelijkheid om de wasmachine kast bij u thuis te komen inmeten.